★ Populaire categorieën van A tot Z
Menu
★ Populaire categorieën van A tot Z

Bestellen & betalen

Bestellen

Bestellen bij Feestkleding 365 is veilig en razend eenvoudig.
Als je een artikel op onze website ziet die je aanspreekt klik dan op de knop ‘in winkelwagen’. Bij veel artikelen dien je hierbij een keuze te maken voor een bepaalde maat of variant (bv. kleur). Als je wilt afrekenen klik dan op ‘Ga door naar afrekenen’. Zodra je hebt betaald is de bestelling/overeenkomst definitief.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Veilig online betalen

Feestkleding 365 garandeert 100% veilig betalingsverkeer. Je kunt bij ons zorgeloos betalen met iDeal of creditcard. Wij werken samen met MultiSafepay: een gespecialiseerde dienstverlener die miljoenen transacties afhandelt voor vele toonaangevende webshops. Jouw betaling is in goede handen.
 
Bij Feestkleding 365 kun je op de volgende manieren betalen:

    • iDeal: De meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Gewoon vanuit de vertrouwde omgeving van jouw bank afrekenen: snel, gemakkelijk en veilig.
    • Visa, MasterCard: Natuurlijk kan je bij ons ook terecht met de populairste creditcards.
    • Overschrijven via Bank/Giro: Gewoon overmaken via de bank of giro kan natuurlijk ook. Volg de instructies die je via de mail krijgt. Zodra het geld op onze rekening staat wordt je bestelling in verwerking genomen. Mocht een besteld artikel in de tussentijd uitverkocht zijn geraakt, dan nemen we hierover contact met je op.
    • Paypal: Als je een PayPal-account hebt kan je dat bij Feestkleding 365 gewoon gebruiken. Betalen met jouw e-mailadres, gemakkelijker bestaat niet.
    • Voor Belgische klanten bieden we daarnaast Bancontact / Mister Cash, Belfius, KBC en ING Home aan!
Bij alle betalingen worden beveiligde (SSL) verbindingen gebruikt waardoor niemand de gegevens kan onderscheppen. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van jouw betaling, maar ook dat jouw gegevens nooit in verkeerde handen terecht komen.